SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Damlaget
Humör på topp, trots kylan.
Välkommen till Brämhults damlag 2021.
Vi har startat träningen inför säsongen. Vi tränar för tillfället på Borås Arena 2.
Det är en väldigt bra uppslutning på träningarna, och en bra stämning i truppen.
Nya spelare
2021-02-18 13:00

Nyförvärv 2021

 

Felicia Matsson 25 år kommer från spel i Smålandsstenar GOIF.

Forward

 

Hanna Toresson 17 år kommer från spel i F/S/B Dam.

Yttermittfältare.

 

Johanna Stange 17 år kommer från spel i F/S/B Dam.

Målvakt

 

Moa Rasmussen 16 år kommer från spel i Borås AIK.

Mittfältare

 

Vilma Grimmegård 15 år kommer från spel i Byttorps IF Dam.

Forward

 

Vi tycker det är väldigt kul att ni väljer Brämhults IK för att fortsätta utvecklas som fotbollsspelare.  Ni alla är hjärtligt välkomna. Ska bli intressant att följa eran utveckling.


/Petter

Lördagsträning
2021-02-06 15:35
Lördagsträning på Kransmossens IP
Vinterträningen fortsätter. Idag internmatch på schemat. Kallt och krispigt även om solen gjorde sitt bästa att värma tjejerna. 
Förlust mot Älvsborg
2020-08-09 18:17
Brämhult-Älvsborg 0-1 (0-0) 
Mål: - 

BT-ingar (betyg i Borås Tidning):
3 Edit Zettergren 
2 Tea Carlander 
1 Josefine Gustafsson 


Kommentar: 
Surt sa räven. Den här matchen ville, och skulle vi, haft med oss mer ifrån är nog allas känsla direkt efter. Vi skapade lägen för att vinna matchen, men det ville sig inte idag. Istället var gästerna effektiva och tog tillvara på när vi bjöd på en målchans från ingenstans och gjorde matchens enda mål. 

Vi tar med oss prestationen idag, som trots värmen, ändå var godkänd. Snart kommer det studsa rätt för oss och då kommer även poängen att komma. Vi tar steg hela tiden! 

Nu gör vi en bra träningsvecka innan vi möter IFK Fjärås borta på söndag. 

/Coach 
Sur torsk på Hisingen
2020-06-28 21:43
Eriksberg-Brämhult 3-1 (2-0)
Mål: Elma Huremovic

BT-ingar (betyg i Borås Tidning):
3 Elma Huremovic
2 Lovis Gunnarsson
1 Emelie Nyman

Kommentar:
Ja, vad ska man säga efter en sån här förlust? Surt. Tråkigt. Det är väl egentligen de orden som passar bäst. I första halvlek gjorde vi delvis det vi pratat om på förhand. Vi gick upp och störde våra motståndare högt, och lät dem inte få rulla bollen som vi på förhand visste att de ville. Tyvärr hade vi två situationer där vi blev bolltittande, vilket Eriksberg utnyttjar med två nästan identiska mål. Vid båda tillfällena var en Eriksbergspelare helt fri och satte bollen i öppet mål, vilket självklart inte är godkänt ur vår synvinkel.

I halvtid pratade vi sedan om att hålla uppe koncentrationen och vara än mer agressiva, något vi följde till punkt och pricka. Andra halvlek tillhörde Brämhult helt och hållet, och vi radade stundtals målchanser. Elma sköt i ribban i friläge, men tog revansch minuten senare när hon reducerade på en frispark från lång distans. Vi fortsätte sedan att trycka på framåt, och skapade lägen både för att kvittera och ta ledningen men bolluslingen ville inte in. Istället kunde Eriksberg kontra med en minut kvar, när vi lyft upp folk, och sätta 3-1. 

Självklart är vi inte nöjda med resulatet idag. Målen vi släpper in är billiga, samtidigt som vi utan tvekan skapade målchanser för både två och tre mål till. Samtidigt ska Eriskberg ha en eloge för att de var effektiva och tog tillvara på de chanserna de fick. Prestationsmässigt gör vi en godkänd insats, där andra halvlek var riktigt bra. Veckans två seriematcher är stora steg framåt gentemot träningsmatcherna, och det är bara att bryta ihop och komma igen. 
Nu väntar några veckors semester innan nästa seriematch som är den 9/8 15.00 hemma på Brämhult mot Älvsborg. 

Ciao

/Coach
Seger i premiären mot Svenljunga
2020-06-22 23:00
Brämhult-Svenljunga 2-1 (0-0)
Mål: Saga Andersson, Tilda Josefsson

BT-ingar (betyg i Borås Tidning)
3 Stina Uddgren
2 Emelie Nyman
1 Tea Carlander

Kommentar:
Inför en premiär är det alltid lika blandade känslor. Samtidigt som man längtat som bara den så finns alltid ovissheten där: Var står vi egentligen? Och efter denna evighetslånga försäsong hade inte direkt den där ovissheten blivit mindre. Knappt några träningsmatcher på tre månader och sen rakt in i premiären efter ett riktigt bottennapp i genrepet. Men ni vet vad man brukar säga - dåligt genrep ger bra premiär. 

Och precis så blev det mot Svenljunga i säsongens första match i division två. Vi tog tag i taktpinnen från start, och skapade ett gäng halvchanser. Farligt på riktigt skulle det dock inte bli fören Elma gav sig ut på en solotur - men tyvärr tog avslutet i ribban den här gången. Istället skulle det dröja tills den andra halvleken innan vi fick in bollen. Elma trampade runt och hittade Saga i mitten som placerade in 1-0. Skönt - och rättvist var känslan precis när det hände. En stund därefter fick vi en hörna som Lovis, precis som vanligt, slog på bästa sätt och träffade Tilda som tryckte in 2-0. Där och då kändes det väldigt säkert, och känslan var att även trean skulle komma. Istället kunde gästerna reducera, men trots lite spänning på slutet höll vi ut och tog tre friska pinnar. 

Sammanfattningsvis gjorde vi säsongens bästa insats. Det vi gjort fel i de få träningsmatcherna vi fått spela gjorde vi helt rätt nu, och samtliga spelare gjorde en fantastisk match. Oerhört roligt att se!

Nu laddar vi om för sista matchen innan sommaruppehållet då vi möter Eriksberg borta på söndag. 

Vamos!

/Coach
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Match, Örby, 08/05 11:00
Match, Bodavallen, 09/05 16:00
Träning, Brämhults IP, 10/05 19:00
Träning, Bodavallen, 11/05 19:00
Match, Brämhults IP A, 12/05 19:00
Träning, Brämhults IP, 13/05 19:00
Nyheter från föreningen
Brämhults Idrottsklubb, 07/05 13:36 
Brämhults Idrottsklubb, 26/04 17:02 
Brämhults Idrottsklubb, 23/04 09:58 
Brämhults Idrottsklubb, 22/04 19:30 
Brämhults Idrottsklubb, 01/04 08:19 
 
Facebook