Välkommen till Brämhults IK
GLÄDJE - GEMENSKAP - ENGAGEMANG
Häng med supporterbussen till Mariestad!
2022-10-11 08:37
Bild från helgens goa vinst mot Torsö BIF.

Vårt herrlag mötte i söndags Torsö BIF i första kvalmatchen mot Div. 5. Matchen slutade med en 3-0 seger för våra killar. Lördagen den 22:e oktober kl 14,00 möter killarna Mariestads BK i en trolig gruppfinal.

Laget behöver Ditt stöd så vi satsar på att fylla en supporter buss om intresse finns!

Kostnad: 150 kr /person

Anmäl dig senast nu på torsdag 13/10 till bramhult@telia.com

Begränsat med platser!

Kom och stötta herrlaget på söndag!
2022-10-07 11:52
Denna matchen vill du inte missa!!!

Nu på söndag (9/10) kl 14,00 spelar vårt herrlag en viktig kvalmatch i jakten på att försöka nå Div 5 nästa år.

Nu vill vi se alla brämhultare på läktaren för att ge våra killar bästa stöd!

Alla barn och ungdomar bjuds på festis och bulle.

Vi syns på Bodavallen på söndag!

BIK-Dagen - vilken succé!
2022-09-25 07:43
Bilder från BIK-Dagen som arrangerades 24/9-22

Igår var det äntligen dags för vår traditionella föreningsdag igen, en dag som tyvärr fått ställas in två år på raken pga pandemin.

I härligt höstväder fylldes idrottsplatsen snabbt med spelare och föräldrar och nära och kära. På tre planer spelades BIK Klubb Cup, en turnering där alla lags möts efter ett anpassat handikappssystem. Tillslut stod P12 som  segrare efter att de vunnit över F12/13 i en mycket jämn final.

Mellan matcherna var det fullt tryck i hoppborgen och i den uppblåsbara fotbollssargen som var uppsatta för dagen. Chokladhjulet, tombola lotteriet och ett leksakslotteriet med vinst varje gång var även populärt och vid två tillfällen kastades det golfbollar där vinnarna mottog fina delikatess korgar. Vi fick besök av brandkåren och kön ringlade sig lång för att få provsitta en brandbil.

Vår sportleverantör Intersport var på plats så medlemmarna hade chans att uppdatera sin klubbgarderob och styrelsen informerade om statusen kring ny konstgräsplan samt utbyggnad av klubbstuga och omklädningsrum. I kiosken serverades det smarrigt hembakt och goda hamburgare.

- Det går bara att sammanfatta i ett ord: SUCCÉ !!!

Stort tack till arrangörslagen F06/07/P06/07/08 och till alla företag som skänkt priser och till ALLA ni som var på idrottsplatsen!!!!

Ingen nämnd ingen glömd❣️

BIK Klubb Cup 2022-09-24
2022-09-22 10:51
Vilket lag ska få lyfta pokalen iår...

Nu på lördag är det äntligen dags för BIK Klubb-Cup som är en föreningsdag där alla våra lag möts i en turnering med handikappsystem.

Alla föräldrar, syskon och nära och kära hälsas välkommna till idrottsplatsen för en trevlig dag tillsammans! Det kommer finnas kiosk och grill, lotterier med fina priser, golfboll kastning och massa mer.

Dessutom är Intersport på besök och visar upp våra snygga klubbkläder.

En dag ni inte vill missa helt enkelt! Första matcherna startar igång kl 9,30.

Spelschemat hittar du här!

Vi uppmanar alla att komma hit, ställa bilen hemma och ta en promenad eller cykeltur till idrottsplatsen!

Väl mött!

Två stekheta matcher!!!
2022-08-16 12:43

Denna veckan hoppas vi fylla läktarna i två stekheta matcher:

Herrlaget - Alingsås City FF imorgon (17/8) kl 18,45 på Brämhults IP

(topp konkurrent möte)

Damlaget - Kronängs IF på fredag 19/8 kl 19,00 på Bodavallen

(spännande derby match)

Fri entre och grillen är laddad med hamburgare!

P11, 30/05 10:58
Dam, 28/04 11:28