Brämhults Idrottsklubb
Välkommen till Brämhults IK
GLÄDJE - GEMENSKAP - ENGAGEMANG
Vi tar pulsen på Babis inför morgondagens heta derby.
2024-05-23 14:51
Herrlaget behöver ditt stöd imorgon och BIKO är på plats.

Hur är känslan i truppen inför matchen?

Den är ganska ok, vi saknar några spelare men det har vi gjort varje match.

Vad blir nycklarna i matchen som du ser det? Tror att vi ska lägga fokus på vårt spel, ha tålamod, vara solida när vi behöver det och försöka vara effektiva.

Känslan i Brämhults IK är att vi är på helt rätt väg dels sportsligt men även med ny klubbstuga osv

Vad blir viktigast att fokusera på framåt som du ser det?

Stor fråga men Brämhult har en bra ungdomsverksamhet med mycket engagemang, ta vara på kompetensen som finns och ge våra killar och tjejer bra förutsättningar att utvecklas som spelare samtidigt som man har kul tillsammans. Mer fokus på prestation och utveckling än resultat.

Vad väljer du då?

På förmidagen så mekar man med Micke och eftermiddag/kväll så följer man med Henke på reggae klubb, Henkes aptit på reggae dans får ej missas.

Vad blir slutresultatet imorgon kväll?

Hoppas på vinst.

Första veckan på vår Öppna Ungdomsverksamhet
2024-05-17 18:25

Första veckan med vår Öppna Ungdomsverksamhet är nu över - vilken premiärvecka vi har haft! Det har varit full fart med massa glada ungdomar hos oss både tisdag, onsdag och torsdag. Vi har passat på att vara ute mest och njuta av det fina vädret. Men även pyssel, spel, läxor och mellanmål har stått på schemat.

Stort tack till alla er som varit hos oss! Även tack till er föräldrar och tränare som kikat in och hälsat. Gå gärna in och följ oss på Instagram för att se mer av vad vi gör: https://www.instagram.com/bikoppenungdomsverksamhet?igsh=d2xzZXhuM2tzbzJs&utm_source=qr

Nästa vecka har vi öppet: tisdag, onsdag och torsdag mellan kl. 14 - 18. Hoppas vi ses då!

Fram tills dess, njut av en fin helg☀️

Öppen Ungdomsverksamhet ”Fritidsgård” - nu testar vi
2024-05-10 12:46
Moa Karlsson kommer vara ansvarig ledare.

From nästa vecka (v 20) kommer vi öppna upp klubbstugan några eftermiddagar i veckan och erbjuda barn från årkurs 3 till årskurs 6 en "fritidsgård" att vara på. Vi kommer ha kiosk öppen där man kommer kunna köpa ett nyttigare mellanmål (inte godis) till en rimlig peng.

Moa Karlsson kommer vara ansvarig på plats. Vi tror och hoppas vi kommer få se många som vill vara ute och spela fotboll men tillsammans med Moa kommer barnen kunna hitta på aktiviteter även inne i klubbstugan, eller kanske få en stund till att göra lite läxor.

Fritidsgården kommer vara öppen tisdagar, onsdagar och torsdagar (ej röda dagar) mellan kl 14,00- 18,00.

Detta kommer vara ett test framtill sommaren som vi hoppas slår väl ut.

Medlemserbjudande från Måleriman
2024-05-10 12:43

Hej alla brämhultare:

Nu är det äntligen dags att måla om.

Vi erbjuder alla medlemmar i Brämhults IK 25% rabatt på all vår färg.

Gäller ordinarie priser.

Välkomna till Måleriman på Kilsundsgatan 7 Borås

BIKO- vår nya vän 🖤
2024-05-02 09:13
Ikväll på 5-åringarnas uppstart kan man äntligen få träffa BIKO.

Vi vill jobba aktivt med att alla som börjar spela fotboll i klubben ska känna sig välkomna och trygga i den miljön vi kan erbjuda.  Vi vill sprida glädje och engagemang till alla våra medlemmar och för att stärka den känslan och bygga vidare på vår värdegrund så introducerar vi vår egen maskot BIKO. Det finns en saga om BIKO, där beskrivs han som varm, omtänksam och energisk hund som älskar att lattja med fotbollar tillsammans med barnen på Brämhults IP.  Han ser alla, låter alla vara med och är superbra på att peppa dem som behöver extra uppmuntran. Alla kommer får lära känna BIKO framöver. Han kommer dyka upp på träningar och event som vi anordnar. Ikväll gör han entré på 5-åringarnas uppstart.

Öppen Ungdomsverksamhet, 17/05 18:15
Öppen Ungdomsverksamhet, 10/05 12:46