SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Brämhults IK
GLÄDJE - GEMENSKAP - ENGAGEMANG
BIK-Dagen - vilken succé!
2022-09-25 07:43
Bilder från BIK-Dagen som arrangerades 24/9-22

Igår var det äntligen dags för vår traditionella föreningsdag igen, en dag som tyvärr fått ställas in två år på raken pga pandemin.

 

I härligt höstväder fylldes idrottsplatsen snabbt med spelare och föräldrar och nära och kära. På tre planer spelades BIK Klubb Cup, en turnering där alla lags möts efter ett anpassat handikappssystem. Tillslut stod P12 som  segrare efter att de vunnit över F12/13 i en mycket jämn final.

Mellan matcherna var det fullt tryck i hoppborgen och i den uppblåsbara fotbollssargen som var uppsatta för dagen. Chokladhjulet, tombola lotteriet och ett leksakslotteriet med vinst varje gång var även populärt och vid två tillfällen kastades det golfbollar där vinnarna mottog fina delikatess korgar. Vi fick besök av brandkåren och kön ringlade sig lång för att få provsitta en brandbil.

 

Vår sportleverantör Intersport var på plats så medlemmarna hade chans att uppdatera sin klubbgarderob och styrelsen informerade om statusen kring ny konstgräsplan samt utbyggnad av klubbstuga och omklädningsrum. I kiosken serverades det smarrigt hembakt och goda hamburgare.

 

- Det går bara att sammanfatta i ett ord: SUCCÉ !!!

 

Stort tack till arrangörslagen F06/07/P06/07/08 och till alla företag som skänkt priser och till ALLA ni som var på idrottsplatsen!!!!

Ingen nämnd ingen glömd❣️

BIK Klubb Cup 2022-09-24
2022-09-22 10:51
Vilket lag ska få lyfta pokalen iår...

Nu på lördag är det äntligen dags för BIK Klubb-Cup som är en föreningsdag där alla våra lag möts i en turnering med handikappsystem.

Alla föräldrar, syskon och nära och kära hälsas välkommna till idrottsplatsen för en trevlig dag tillsammans! Det kommer finnas kiosk och grill, lotterier med fina priser, golfboll kastning och massa mer.

Dessutom är Intersport på besök och visar upp våra snygga klubbkläder.

 

En dag ni inte vill missa helt enkelt! Första matcherna startar igång kl 9,30.

 

Spelschemat hittar du här!

 

Vi uppmanar alla att komma hit, ställa bilen hemma och ta en promenad eller cykeltur till idrottsplatsen!

 

Väl mött!

 

 

Två stekheta matcher!!!
2022-08-16 12:43

Denna veckan hoppas vi fylla läktarna i två stekheta matcher:

 

Herrlaget - Alingsås City FF imorgon (17/8) kl 18,45 på Brämhults IP

(topp konkurrent möte)

 

Damlaget - Kronängs IF på fredag 19/8 kl 19,00 på Bodavallen

(spännande derby match)

 

Fri entre och grillen är laddad med hamburgare!

 

 

Sommarläger för födda 2011-2013
2022-05-06 16:04

IDAG (22-05-24) TOG VI EMOT ANMÄLAN FÖR SISTA PLATSEN SÅ NU ÄR LÄGRET FULLT, TYVÄRR!

 

Ordförande har ordet…
2022-04-22 11:09

 

 

 

Nu är det full fart på Brämhults idrottsplats igen och vi kan se framemot en fotbollssäsong utan restriktioner för Covid-19.  2022 kommer vi ha ett nytt rekord med hela 26 seriespelande lag i vår förening vilket gör att vi är absolut största fotbollsföreningen i Borås. För att göra detta möjligt lägger många tränare, ledare och styrelse ner en massa ideella timmar vilket är helt avgörande. Vi ser gärna att vi blir ännu fler som vill engagera sig, alla insatser är välkomna.

ALLA KAN BIDRA MED NÅGOT, MEN INGEN KAN GÖRA ALLT!

 

Brämhults Idrottsplats 2025 (BIP 2025)

Status för vårt projekt att utveckla idrottsplatsen ännu mer har tyvärr stött på några hinder. Kommunen har genomfört en geoteknisk undersökning av marken där den nya konstgräsplanen ska anläggas och tyvärr kommer det krävas mer förarbete än väntat, men arbetet fortsätter och vi ser över alla möjligheter tillsammans med kommunen i frågan. Men konstgräsplanen kommer inte stå klar i sommar som vi jobbat hårt för. Vi återkommer med löpande info så fort vi vet något mer. Detta medför även att vi tillfälligt pausar arbetet med nya omklädningsrum. Projektet innehåller följande delar:

  • Anlägga en 11 manna konstgräsplan med belysning på befintlig A-plan samt anlägga konstgräs träningsytor på gamla handbollsplanen och område bakom läktare till A-plan.
  • Bygga en ny omklädningsbyggnad samt förrådsutrymmen.
  • Verksamhetsanpassa klubbhus genom en utbyggnad för att få en större samlingslokal. Erbjuda fritidsverksamhet på eftermiddagarna på idrottsplatsen

 

 

Våra värdeord är GLÄDJE – GEMENSKAP - ENGAGEMANG

Vi fortsätter att jobba med våra värdeord i vår förening. Detta arbete kommer fortsätta kontinuerligt, alla som är engagerade i vår förening ska känna till dessa och det ska vara en naturlig del i föreningen, både på och utanför planen. Här bär alla ett gemensamt ansvar att vi ska ha en härlig stämning i Brämhults IK.

GLÄDJE: Alla ska få vara med och vi har roligt tillsammans. Det är glädjen som får oss att kämpa och fortsätta utvecklas både som enskild spelare, lag och förening.

GEMENSKAP: Vi är en förening där alla får vara med på lika villkor, blir respekterade och alla röster blir hörda. Vi vill varandras framgång och vi vinner och förlorar tillsammans. Vi ser oss som en förening och inte som enskilda lag.

ENGAGEMANG: Vi jobbar tillsammans; spelare, ledare och föräldrar. Spelare stöttar och uppmuntrar sina kompisar på och utanför plan. Ledare genom att stödja spelare i deras fotbollsutveckling. Föräldrar genom sin närvaro och delaktighet. Tillsammans påverkar och driver vi föreningen framåt, alla kan göra något!

 

Den senaste tiden har det varit en hel del skadegörelse och nedskräpning på idrottsplatsen, speciellt på helgerna. När ni är ute och promenerar så ta gärna vägen över idrottsplatsen, syns vi föräldrar hoppas vi det kan motverka dessa problem. Här kan vi alla hjälpas åt att göra en enkel insats.

Väl mött på Idrottsplatsen. Och snälla, tveka inte på att höra av dig till mig om du vill vara med och engagera dig i föreningen!

Pär Wrångemyr, ordförande Brämhults IK 070-2730032

Nyheter från våra lag
P11, 30/05 10:58 
Dam, 28/04 11:28 
 
Facebook