Välkommen till Brämhults IK
GLÄDJE - GEMENSKAP - ENGAGEMANG
Ordförande har ordet…
2021-06-10 12:49

Äntligen får vi gå och titta på fotboll igen, som man längtat. Dock fortsatt viktigt att vi följer de restriktioner som finns och håller avstånd.

I skrivande stund har vi 400 spelare som fördelas på 22 serielag samt vår fotbollsskola på 200 barn. Det är riktigt härligt att se vår klubb i full aktivitet.

Status för Brämhults Idrottsplats 2025 (BIP 2025) är:

• Anlägga en 11 manna konstgräsplan med belysning på befintlig A-plan samt anlägga konstgräs träningsytor på gamla handbollsplanen och område bakom läktare till A-plan. Målet är att det påbörjas med träningsytorna under 2021 och under 2022 att 11 manna konstgräsplanen ska vara klar. Jobbas på enligt plan.
  • Bygga en ny omklädningsbyggnad samt förrådsutrymmen. Målet är att påbörja byggnationen i slutet vid årsskiftet 2021/2022. Vi har precis skickat in en ansökan till kommunen för ett anläggningslån gällande byggnationen av omklädningsrum och börjat jobba med att få in sponsorer och söka stipendium.
  • Verksamhetsanpassa klubbhus genom en utbyggnad för att få en större samlingslokal. Erbjuda fritidsverksamhet på eftermiddagarna på idrottsplatsen. Mål att detta ska vara klart 2023/2024. Jobbas på enligt plan.

Vi har knutit oss an några nya sponsorer under året men skulle gärna ha in fler. Jobbar du på ett företag med möjlighet att sponsra vår klubb så tittar vi gärna på det tillsammans. För visst vill man synas tillsammans med Borås största ungdom fotbollsklubb.

Återigen vill jag uppmana er alla som vill engagera er eller har förslag på vad ni vill att vår klubb ska utveckla/förbättra tveka inte på att höra av er.

Jag önskar er alla en skön sommar och ser framemot att träffa er på idrottsplatsen!

Pär Wrångemyr, ordförande 070-2730032

Brämhults IK - GLÄDJE – GEMENSKAP - ENGAGEMANG

MAX Burgers + Brämhults IK = sant
2021-06-08 10:41
Filip och Pär, ordf i Brämhults IK ser framemot ett gott samarbete.

Imorgon öppnar Max i Brämhult och vi är väldigt glada att de valt att gå in som sponsor i Brämhults IK och på så sätt bidra till vår förening.

Restaurangchef Filip hälsar alla brämhultare varmt välkomna till restaurangen!

ÄNTLIGEN….
2021-06-02 16:45

Nu kan vi äntligen välkomna tillbaka publiken på idrottsplatsen!

Det kan vara 100 st åskådare på respektive plan (A-plan, Stora Konstgräs samt Lilla Konstgräs) och 50 st personer runt lilla träningsplanen där fotbollsskolan håller till. Viktigt att alla hjälps åt och respekterar reglerna.

Håll avstånd så löser vi detta tillsammans.

Skisser är uppsatta på resp.plan vilka ytor som gäller som publikytor.

Även kiosken öppnar vi upp och detta är en stor och viktig inkomstkälla för föreningen vilket vi har alla er föräldrar att tacka för!

Utan er hjälp, ingen kiosk, så STORT tack för att ni hjälper till!

Ingen publik på våra matcher
2021-05-07 13:36

Nu sätter barn och ungdoms matcherna igång för våra lag. Vi vill bara påminna att det fortfarande inte är tillåtet med publik på matcherna. Se till att respektera detta så hoppas vi snart att detta ska förändras.

/Styrelsen

P08, 15/05 15:35