SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Brämhults IK
GLÄDJE - GEMENSKAP - ENGAGEMANG
Ingen publik på våra matcher
2021-05-07 13:36

Nu sätter barn och ungdoms matcherna igång för våra lag. Vi vill bara påminna att det fortfarande inte är tillåtet med publik på matcherna. Se till att respektera detta så hoppas vi snart att detta ska förändras.  

 

/Styrelsen

Uppstart av fotbollsskola för födda 2016
2021-04-23 09:58

På torsdag (29/4) startar vi upp fotbollskola för flickor och pojkar födda 2016.

Vi samlas utanför klubbstugan kl 17,30 och håller på till kl 18,30.

Anmäl ert barn på vår hemsida "bli medlem".

Har ni några frågor så hör ni bara av er till Eva på kansliet.

bramhult@telia.com alt. 070-724 17 25

 

Viktig information
2021-04-22 19:30

Idag informerade regeringen att restriktionerna förlängs då vi fortfarande har en besvärlig situation kring Covid-19. I BT står det att covidfallen ökar mest i Sjuhäradsbygden...

Dystra nyheter men nu är det viktigt att alla hjälps åt och att vi fortsatt tar ansvar tillsammans....

 

Har man haft nära kontakt med en person som har Covid-19 kan man ingå smittkedjan och få info från Smittskyddsenheten. I deras information står det bl.a att man ska: 
• Träffa så få personer som möjligt; undvika att träffa vänner och avstå från fritidsaktiviteter som innebär nära kontakt med andra....osv

Fotbollsträning innebär en fritidsaktivitet med nära kontakt så ingår man i smittkedjan så är det den enskildes ansvar att pausa från fotbollen under föreskriven tid.

 

Vi uppmanar föräldrar att inte stanna kvar på idrottsplatsen under barnens träningar. Passa hellre på att ta en promenad i omgivningarna. Är det absolut nödvändigt att vara kvar på idrottsplatsen så sprid ut er.  

 

Med en förhoppning att vi snart ska kunna återgå till det normala.

Hälsningar Styrelsen

Ta tillfället i akt - intressanta digitala föreläsningar i samarbete med RF-SISU
2021-04-08 09:00
Vår ungdomsledare Nadim Ghazale föreläser på onsdagen!

Ledarskapsveckan Halv8 hos oss genomförs den 19e till 22a april. Måndag till torsdag, en föreläsning per kväll med start klockan 19.30. I år har vi ett fantastiskt startfält för olika målgrupper men samtliga med inriktning på temat ledarskap!

 • Måndagen 19/4 startar vi upp med Anna Iwarsson. Anna är idag styrelseledamot i RF/SISU Idrottsutbildarna, ordförande Gymnastikförbundet samt vice ordförande i Brommapojkarna. Hon har varit generalsekreterare för Friskis och Svettis i 12 år och har skrivit ett antal böcker om ledarskap och organisationsutveckling.
  Målgrupp: Organisationsledare
  Till anmälan. 
 • Tisdagen den 20/4 föreläser skidprofilen från Falköping, Johanna Hagström. Johanna åkte in på en fjärdeplats i sin VM debut som 22 åring. I sin föreläsning berättar Johanna om det viktiga ledarskapet utövare emellan. På vilka sätt man eftersträvar att hjälpa varandra till goda resultat i längdskidlandslaget, hur man kan coacha och leda varandra i en grupp. 
  Målgrupp: Utövare och ledare.
  Till anmälan.
 • Onsdagen den 21/4 gör Nadim Ghazale entré. Nadim är polis, föreläsare, deltar i programmet Veckans brott och brinner för brottsförebyggande arbete. I föreläsningen kommer Nadim att prata om ledarskapet och idrotten utifrån sin brottsförebyggande funktion.
  Målgrupp: Organisationsledare, ledare och föräldrar.
  Till anmälan. 
 • Torsdagen den 22/4 gör John Alvbåge sitt digitala framträdande. John tillhörde herrarnas VM-trupp i fotboll 2006 och har haft en lång elitfotbollskarriär. Numera är han även ungdomsledare för två lag och har ett stort engagemang i antimobbing-frågor.
  Målgrupp: Organisationsledare, ledare och föräldrar. 
  Till anmälan. 
Nyheter från våra lag
Dam, 18/02 13:00 
Dam, 06/02 15:35 
F06/07, 27/01 20:37 
Dam, 09/08 18:17 
Dam, 28/06 21:43 
 
Facebook