Brämhults Idrottsklubb
GLÄDJE - GEMENSKAP - ENGAGEMANG
Sommarlovsaktiviteter med BIK Öppen Ungdomsverksamhet
2024-06-10 15:19
Info om aktiviteter samt anmälan till lunch: tisdag 18/6, onsdag 19/6 och måndag 24/6

Vi har redan haft vår Öppna Ungdomsverksamhet öppen i drygt 1 månad och vilken succé det har varit! Men nu närmar det sig skolavslutning och när ledigheten drar igång kommer vi att ställa om och öppna upp för sommarlovsaktiviteter här på BIK. Under v.25 och början av v.26 har vi öppet mellan kl 10.00 - 15.00.

Tre av dagarna blir det uppstyrda aktiviteter och då kommer vi även att erbjuda lunch kl 12.30. Övriga dagar finns personal på plats och kiosken står öppen för försäljning hela dagen. Se schemat nedan och de bifogade bilderna för mer info om vilka dagar vi har öppet, samt när det anordnas aktiviteter och erbjuds lunch.

För den som vill äta lunch ska anmälan göras via mail till bikungdomsverksamhet@bramhultsik.se senast söndag kväll. Priset för mat + dryck är 50 kr, swish sker på plats.

Vi välkomnar alla i skolåldern, alltså inte bara barn/unga från årskurs 3-6 som under ordinarie öppettider.

Kom och starta sommarlovet på allra bästa sätt här uppe på Brämhults IP med oss!

v.25

Måndag 17/6 - Kiosk öppen och personal på plats

Tisdag 18/6 - Lek och Speldag + Lunch kl 12.30

Onsdag 19/6 - Matchtagg & TIFO-målning + Lunch kl 12.30 (Återsamling kl 19.00 för att kolla Herrmatchen tillsammans)

Torsdag 20/6 - Kiosk öppen och personal på plats

v.26

Måndag 24/6 - Fotbollsturnering med start 11.00 + Lunch kl 12.30

Tisdag 25/6 - Kiosk öppen och personal på plats

Vi tar pulsen på Babis inför morgondagens heta derby.
2024-05-23 14:51
Herrlaget behöver ditt stöd imorgon och BIKO är på plats.

Hur är känslan i truppen inför matchen?

Den är ganska ok, vi saknar några spelare men det har vi gjort varje match.

Vad blir nycklarna i matchen som du ser det? Tror att vi ska lägga fokus på vårt spel, ha tålamod, vara solida när vi behöver det och försöka vara effektiva.

Känslan i Brämhults IK är att vi är på helt rätt väg dels sportsligt men även med ny klubbstuga osv

Vad blir viktigast att fokusera på framåt som du ser det?

Stor fråga men Brämhult har en bra ungdomsverksamhet med mycket engagemang, ta vara på kompetensen som finns och ge våra killar och tjejer bra förutsättningar att utvecklas som spelare samtidigt som man har kul tillsammans. Mer fokus på prestation och utveckling än resultat.

Vad väljer du då?

På förmidagen så mekar man med Micke och eftermiddag/kväll så följer man med Henke på reggae klubb, Henkes aptit på reggae dans får ej missas.

Vad blir slutresultatet imorgon kväll?

Hoppas på vinst.

Första veckan på vår Öppna Ungdomsverksamhet
2024-05-17 18:25

Första veckan med vår Öppna Ungdomsverksamhet är nu över - vilken premiärvecka vi har haft! Det har varit full fart med massa glada ungdomar hos oss både tisdag, onsdag och torsdag. Vi har passat på att vara ute mest och njuta av det fina vädret. Men även pyssel, spel, läxor och mellanmål har stått på schemat.

Stort tack till alla er som varit hos oss! Även tack till er föräldrar och tränare som kikat in och hälsat. Gå gärna in och följ oss på Instagram för att se mer av vad vi gör: https://www.instagram.com/bikoppenungdomsverksamhet?igsh=d2xzZXhuM2tzbzJs&utm_source=qr

Nästa vecka har vi öppet: tisdag, onsdag och torsdag mellan kl. 14 - 18. Hoppas vi ses då!

Fram tills dess, njut av en fin helg☀️

Öppen Ungdomsverksamhet ”Fritidsgård” - nu testar vi
2024-05-10 12:46
Moa Karlsson kommer vara ansvarig ledare.

From nästa vecka (v 20) kommer vi öppna upp klubbstugan några eftermiddagar i veckan och erbjuda barn från årkurs 3 till årskurs 6 en "fritidsgård" att vara på. Vi kommer ha kiosk öppen där man kommer kunna köpa ett nyttigare mellanmål (inte godis) till en rimlig peng.

Moa Karlsson kommer vara ansvarig på plats. Vi tror och hoppas vi kommer få se många som vill vara ute och spela fotboll men tillsammans med Moa kommer barnen kunna hitta på aktiviteter även inne i klubbstugan, eller kanske få en stund till att göra lite läxor.

Fritidsgården kommer vara öppen tisdagar, onsdagar och torsdagar (ej röda dagar) mellan kl 14,00- 18,00.

Detta kommer vara ett test framtill sommaren som vi hoppas slår väl ut.

Medlemserbjudande från Måleriman
2024-05-10 12:43

Hej alla brämhultare:

Nu är det äntligen dags att måla om.

Vi erbjuder alla medlemmar i Brämhults IK 25% rabatt på all vår färg.

Gäller ordinarie priser.

Välkomna till Måleriman på Kilsundsgatan 7 Borås