Välkommen till Brämhults IK
GLÄDJE - GEMENSKAP - ENGAGEMANG
Två stekheta matcher!!!
2022-08-16 12:43

Denna veckan hoppas vi fylla läktarna i två stekheta matcher:

Herrlaget - Alingsås City FF imorgon (17/8) kl 18,45 på Brämhults IP

(topp konkurrent möte)

Damlaget - Kronängs IF på fredag 19/8 kl 19,00 på Bodavallen

(spännande derby match)

Fri entre och grillen är laddad med hamburgare!

Sommarläger för födda 2011-2013
2022-05-06 16:04

IDAG (22-05-24) TOG VI EMOT ANMÄLAN FÖR SISTA PLATSEN SÅ NU ÄR LÄGRET FULLT, TYVÄRR!

Ordförande har ordet…
2022-04-22 11:09

Nu är det full fart på Brämhults idrottsplats igen och vi kan se framemot en fotbollssäsong utan restriktioner för Covid-19.  2022 kommer vi ha ett nytt rekord med hela 26 seriespelande lag i vår förening vilket gör att vi är absolut största fotbollsföreningen i Borås. För att göra detta möjligt lägger många tränare, ledare och styrelse ner en massa ideella timmar vilket är helt avgörande. Vi ser gärna att vi blir ännu fler som vill engagera sig, alla insatser är välkomna.

ALLA KAN BIDRA MED NÅGOT, MEN INGEN KAN GÖRA ALLT!

Brämhults Idrottsplats 2025 (BIP 2025)

Status för vårt projekt att utveckla idrottsplatsen ännu mer har tyvärr stött på några hinder. Kommunen har genomfört en geoteknisk undersökning av marken där den nya konstgräsplanen ska anläggas och tyvärr kommer det krävas mer förarbete än väntat, men arbetet fortsätter och vi ser över alla möjligheter tillsammans med kommunen i frågan. Men konstgräsplanen kommer inte stå klar i sommar som vi jobbat hårt för. Vi återkommer med löpande info så fort vi vet något mer. Detta medför även att vi tillfälligt pausar arbetet med nya omklädningsrum. Projektet innehåller följande delar:

• Anlägga en 11 manna konstgräsplan med belysning på befintlig A-plan samt anlägga konstgräs träningsytor på gamla handbollsplanen och område bakom läktare till A-plan.
  • Bygga en ny omklädningsbyggnad samt förrådsutrymmen.
  • Verksamhetsanpassa klubbhus genom en utbyggnad för att få en större samlingslokal. Erbjuda fritidsverksamhet på eftermiddagarna på idrottsplatsen

Våra värdeord är GLÄDJE – GEMENSKAP - ENGAGEMANG

Vi fortsätter att jobba med våra värdeord i vår förening. Detta arbete kommer fortsätta kontinuerligt, alla som är engagerade i vår förening ska känna till dessa och det ska vara en naturlig del i föreningen, både på och utanför planen. Här bär alla ett gemensamt ansvar att vi ska ha en härlig stämning i Brämhults IK.

GLÄDJE: Alla ska få vara med och vi har roligt tillsammans. Det är glädjen som får oss att kämpa och fortsätta utvecklas både som enskild spelare, lag och förening.

GEMENSKAP: Vi är en förening där alla får vara med på lika villkor, blir respekterade och alla röster blir hörda. Vi vill varandras framgång och vi vinner och förlorar tillsammans. Vi ser oss som en förening och inte som enskilda lag.

ENGAGEMANG: Vi jobbar tillsammans; spelare, ledare och föräldrar. Spelare stöttar och uppmuntrar sina kompisar på och utanför plan. Ledare genom att stödja spelare i deras fotbollsutveckling. Föräldrar genom sin närvaro och delaktighet. Tillsammans påverkar och driver vi föreningen framåt, alla kan göra något!

Den senaste tiden har det varit en hel del skadegörelse och nedskräpning på idrottsplatsen, speciellt på helgerna. När ni är ute och promenerar så ta gärna vägen över idrottsplatsen, syns vi föräldrar hoppas vi det kan motverka dessa problem. Här kan vi alla hjälpas åt att göra en enkel insats.

Väl mött på Idrottsplatsen. Och snälla, tveka inte på att höra av dig till mig om du vill vara med och engagera dig i föreningen!

Pär Wrångemyr, ordförande Brämhults IK 070-2730032

Klubbkväll med Adidas
2022-02-25 14:56

Torsdagen den 10/3 mellan kl 17,00-20,00 har vi representant ifrån Adidas på plats i klubbstugan. Det kommer finnas provkollektioner på våra nya klubbkläder för utprovning. Dessa kollektioner finns alltid i Intersports butik i Knalleland så det går lika bra att besöka butiken vid annat tillfälle.

Denna första klubbkväll vänder sig i första hand till våra äldre lag:

Dam, Herr, Junior, F06/07, P07/08, F08/09, P09, F10/11, P10, P11.

Det planeras fler klubbkvällar i klubbstugan under april/maj när fotbollsskolan är igång med sin verksamhet.

Årsmötet avklarat
2022-02-25 14:37
Torsdagen den 24:e februari

Igår hölls föreningens årsmötet i vår klubbstuga. Närvarande fick en genomgång av året som gått av ordförande Pär Wrångemyr samt även  styrelsens verksamhetsplan och budget för 2022.

Verksamhetsberättelsen för 2021 finns att läsa under filarkiv.

Trevlig stämning runt bordet och god smörgåstårta serverades.

Följande poster utsågs:

Pär Wrångemyr ordf, omval

Magnus Göthager vice ordf, omval

Ebba Ebberstein kassör, omval

Eva Sångberg sekreterare adjungerande , omval

Övriga ledamöter i styrelsen: Johan Henriksson, Martin Krantz, Lotta Dahl, Conny Härneborn, Helene Hansson , Henrik Wilbert

Suppleanter: Anders Post, Andreas Tyrén

P11, 30/05 10:58