Välkommen till Brämhults IK
GLÄDJE - GEMENSKAP - ENGAGEMANG
Kallelse till Årsmöte 22 feb kl 19:00 i klubbstugan
2023-01-21 09:44
Alla medlemmar hälsas varmt välkomna till årsmöte. sedvanliga årsmötes punkter och presentation tidsplaner och hur ombyggnadsplaner för idrottsplatsen ser ut gällande klubbstuga, konstgräsplaner och nya omklädningsrum kommer att presenteras.

Ev. motioner ska vara styrelsen tillhanda fyra veckor innan mötet.

Varmt välkomna!!!

GLÄDJE - GEMENSKAP - ENGAGEMANG

Brämhults IK Styrelse
Medlems info - förenklade betalningsmetoder
2023-01-19 09:39

Precis som att alla andra brancher digitaliseras så gör vi nu också det!

Vi har gått över till SPORTADMIN KANSLISERVICE vilket innebär att du som medlem kommer kunna betala med fyra nya digitala betalningsmetoder i samarbete med Billmate. Dessutom innebär det en minskad manuell administration för oss som förening.

De betalningsmöjligheter vi erbjuder är:

-Kortbetalning

-Swish

-Fakturabetalning*

-Delbetalning*

*vid faktura eller delbetalning kommer det att tas en lätt kreditupplysning. Detta är standardkontroll och ingenting som påverkar din kreditvärdighet.

Vi hoppas du ska uppleva en smidigare hantering vid anmälan och betalning. Fler förbättringar kommer du upptäcka i medlemsappen under året.

Ladda ned Sportadmin Medlemsapp från Appstore eller Google Play, om du inte redan gjort det!

Futsal SM steg 2 / Daltorpshallen
2023-01-16 13:51

Den 14:e januari arrangerade vi tillsammans med BAIK futsalslutspel i Daltorpshallen.

Deltagande lag på pojksidan var: Bergdalen, Sandared, Lindome och Velebit.

Deltagande lag på flicksidan var: Brämhult, BAIK, Bergdalen och Dalsjöfors

Inför fullsatta läktare spelade våra tjejer tre matcher. Denna dag vägde motståndarna tyngre så det blev inget vidare spel i steg 3 för Lukas tjejer, tyvärr.  Men överlag en mycket lyckad dag och vi tackar föräldrar i laget som ställde upp i kiosken och sekretariatet.

Kvarglömda kläder
2022-11-30 14:54

Nu ligger alla kvarglömda kläder framme i klubbstugan en vecka framåt, sedan skänker vi dem vidare.

Imorgon, 1/12, är kansliet öppet till kl 18,30. Passa på och kom förbi redan då.

Klubbkläder som julklapp
2022-11-28 12:20

Passa på att beställ våra snygga klubbkläder på Intersports hemsida senast 16/12 för att hinna få kläderna till jul. De flesta storlekar finns i lager för tillfället.

P11, 30/05 10:58
Dam, 28/04 11:28