Brämhults Idrottsklubb
Sommarlovs-succé!
2024-06-25 14:05
Bilder från aktivitetsdagarna

Vilka dagar vi har haft här uppe på BIK tillsammans senaste veckan! Testet med sommarlovsöppet och anordna aktivitetsdagar har varit otroligt lyckat. Drygt 50 barn har varit här morgon till eftermiddag alla aktivitetsdagarna. I åldrar från 7 år upp till 14 år.

Vi testade på en Lek- och Speldag förra tisdagen följt av TIFO-målning på onsdagen. Båda dagarna var succé. Så roligt att se all kreativitet, glädje och samarbete hos barnen. Igår var sista aktivitetsdagen och det spelades fotbollsturnering. Mixade åldrar i lagen där temat var fotbolls-EM. Gruppspel där alla mötte alla och efter lunch blev det slutspel. De äldre agerade fina förebilder åt dem yngre och vi hade en jättebra dag tillsammans i sommarvärmen. Vi har även hunnit med både pizzabuffé, grillning och en och annan glass såhär på sommarlovet.

Stort tack till alla som har varit här och bidragit till dessa fantastiska dagar!

Nu väntar ett sommaruppehåll för den Öppna Ungdomsverksamheten och så drar vi igång igen vid skolstart med eftermiddagsöppet som vanligt.

Ha en fin sommar☀️

Gå gärna in och följ vår Instagram via länken nedan för att se mer av veckan som varit, samt annat vi gör med vår Öppna Ungdomsverksamhet: Instagram

Sommarlovsaktiviteter med BIK Öppen Ungdomsverksamhet
2024-06-10 15:19
Info om aktiviteter samt anmälan till lunch: tisdag 18/6, onsdag 19/6 och måndag 24/6

Vi har redan haft vår Öppna Ungdomsverksamhet öppen i drygt 1 månad och vilken succé det har varit! Men nu närmar det sig skolavslutning och när ledigheten drar igång kommer vi att ställa om och öppna upp för sommarlovsaktiviteter här på BIK. Under v.25 och början av v.26 har vi öppet mellan kl 10.00 - 15.00.

Tre av dagarna blir det uppstyrda aktiviteter och då kommer vi även att erbjuda lunch kl 12.30. Övriga dagar finns personal på plats och kiosken står öppen för försäljning hela dagen. Se schemat nedan och de bifogade bilderna för mer info om vilka dagar vi har öppet, samt när det anordnas aktiviteter och erbjuds lunch.

För den som vill äta lunch ska anmälan göras via mail till bikungdomsverksamhet@bramhultsik.se senast söndag kväll. Priset för mat + dryck är 50 kr, swish sker på plats.

Vi välkomnar alla i skolåldern, alltså inte bara barn/unga från årskurs 3-6 som under ordinarie öppettider.

Kom och starta sommarlovet på allra bästa sätt här uppe på Brämhults IP med oss!

v.25

Måndag 17/6 - Kiosk öppen och personal på plats

Tisdag 18/6 - Lek och Speldag + Lunch kl 12.30

Onsdag 19/6 - Matchtagg & TIFO-målning + Lunch kl 12.30 (Återsamling kl 19.00 för att kolla Herrmatchen tillsammans)

Torsdag 20/6 - Kiosk öppen och personal på plats

v.26

Måndag 24/6 - Fotbollsturnering med start 11.00 + Lunch kl 12.30

Tisdag 25/6 - Kiosk öppen och personal på plats

Vi tar pulsen på Babis inför morgondagens heta derby.
2024-05-23 14:51
Herrlaget behöver ditt stöd imorgon och BIKO är på plats.

Hur är känslan i truppen inför matchen?

Den är ganska ok, vi saknar några spelare men det har vi gjort varje match.

Vad blir nycklarna i matchen som du ser det? Tror att vi ska lägga fokus på vårt spel, ha tålamod, vara solida när vi behöver det och försöka vara effektiva.

Känslan i Brämhults IK är att vi är på helt rätt väg dels sportsligt men även med ny klubbstuga osv

Vad blir viktigast att fokusera på framåt som du ser det?

Stor fråga men Brämhult har en bra ungdomsverksamhet med mycket engagemang, ta vara på kompetensen som finns och ge våra killar och tjejer bra förutsättningar att utvecklas som spelare samtidigt som man har kul tillsammans. Mer fokus på prestation och utveckling än resultat.

Vad väljer du då?

På förmidagen så mekar man med Micke och eftermiddag/kväll så följer man med Henke på reggae klubb, Henkes aptit på reggae dans får ej missas.

Vad blir slutresultatet imorgon kväll?

Hoppas på vinst.

Första veckan på vår Öppna Ungdomsverksamhet
2024-05-17 18:25

Första veckan med vår Öppna Ungdomsverksamhet är nu över - vilken premiärvecka vi har haft! Det har varit full fart med massa glada ungdomar hos oss både tisdag, onsdag och torsdag. Vi har passat på att vara ute mest och njuta av det fina vädret. Men även pyssel, spel, läxor och mellanmål har stått på schemat.

Stort tack till alla er som varit hos oss! Även tack till er föräldrar och tränare som kikat in och hälsat. Gå gärna in och följ oss på Instagram för att se mer av vad vi gör: https://www.instagram.com/bikoppenungdomsverksamhet?igsh=d2xzZXhuM2tzbzJs&utm_source=qr

Nästa vecka har vi öppet: tisdag, onsdag och torsdag mellan kl. 14 - 18. Hoppas vi ses då!

Fram tills dess, njut av en fin helg☀️

Öppen Ungdomsverksamhet ”Fritidsgård” - nu testar vi
2024-05-10 12:46
Moa Karlsson kommer vara ansvarig ledare.

From nästa vecka (v 20) kommer vi öppna upp klubbstugan några eftermiddagar i veckan och erbjuda barn från årkurs 3 till årskurs 6 en "fritidsgård" att vara på. Vi kommer ha kiosk öppen där man kommer kunna köpa ett nyttigare mellanmål (inte godis) till en rimlig peng.

Moa Karlsson kommer vara ansvarig på plats. Vi tror och hoppas vi kommer få se många som vill vara ute och spela fotboll men tillsammans med Moa kommer barnen kunna hitta på aktiviteter även inne i klubbstugan, eller kanske få en stund till att göra lite läxor.

Fritidsgården kommer vara öppen tisdagar, onsdagar och torsdagar (ej röda dagar) mellan kl 14,00- 18,00.

Detta kommer vara ett test framtill sommaren som vi hoppas slår väl ut.

Öppen Ungdomsverksamhet, 10/06 15:22
Öppen Ungdomsverksamhet, 17/05 18:15