SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Brämhults IK
GLÄDJE - GEMENSKAP - ENGAGEMANG
De skänkta kläderna har kommit fram!
2023-11-24 11:42

Under BIK-dagen kunde alla våra medlemmar lämna in urväxta skor och kläder. Nu har lärare från Bodaskolan rest ned till Zambia med välfyllda väskor och skänkt alla saker till människor som bor i byn Chitaba. En fotbollsturnering anordnades under veckan de var på plats där lag från olika byar i området spelade mot varandra.

Chitaba gick till final i stiliga, skänkta, svarta BIK-matchtröjor som var en riktig publikfest med ca 500 åskådare.  "Brämhult" lyckades inte vinna finalen denna gång.

Föreläsning om mens och träning
2023-11-24 11:37

Våra tjejlag (födda 2006-2013) deltog i en föreläsning om mens och träning i två sittningar under v 46. Detta var ett samarbete med RF-SISU VG och föreläsare var den förre elitspelaren i handboll Viktoria Strålman. 

Lusseblixten- kom och heja fram våra seniorlag!
2023-11-21 11:36

Fredagen den 1/12 från kl 17,30 är det dags för Lusseblixten igen. Inomhuscupen för seniorlag med traditioner från 50-talet och som Brämhults IK arrangerar tillsammans med Borås AIK, Byttorps IF och Kronängs IF.

Vårt damlag möter Kronängs IF och vårt herrlag möter Borås GIF. Det är vinna eller försvinna som gäller. Det kommer finnas servering, utlottningar, lotterier m.m Vi hoppas på stort stöd från våra medlemmar i publiken och festlig stämning i hallen. 

Grattis Martin - till ungdomsledare stipendium
2023-11-20 15:52
Martin erhåller ungdomsledare stipendium på föreningsgalan den 16:e november

Stort grattis säger vi till Martin Palmqvist som fått mottaga ett ungdomsledare stipendium på årets föreningsgala i Simonsland. Varje år utser idrottsfrämjandet tre ungdomsledare i Borås utifrån alla nomineringarna som skickas in av föreningarna. 

En otroligt välförtjänt mottagare! Grattis än en gång!

 

Vår motivering: 

Martin har under 7 år varit en väldig uppskattad tränare i föreningen och framtill i år har han tränat två av våra flicklag och lagt ett otal antal timmar på idrottsplatsen. Nu fokuserar han på våra tjejer födda 2010-2011, en väldigt träningsvillig grupp som sällan missar en träning och verkligen brinner för fotbollen. Gruppen består av 25 st tjejer. De tränar två ggr i veckan och har deltagit i seriespel med ett lag samt deltagit i en sommarcup.

Martin har med sitt otroliga engagemang och lyhördhet skapat fina förutsättningarna för tjejerna att utvecklas utifrån sina egna förmågor, han visar stor empati där ”mjuka” värden är viktigare än resultatet. Han är alltid villig att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet till nya ledare och är ett viktig kugge i vårt fotbollsråd.   

Han agerar dessutom alltid utifrån föreningens värdegrund och är den perfekta ambassadören hur en ungdomsledare ska uppträda och agera. Vi är stolta och glada att Martin är ledare i Brämhults IK. 

  

Ledaravslutning - en lyckad kväll!
2023-11-13 14:58

I veckan har avslutningarna duggat tätt. I fredags bjöd vi in till ledaravslutning i vår fina klubbstuga. Det blev en jätte lyckad kväll, ledarna minglade och åt en buffé innan det var dags att uppmärksamma några av alla våra uppskattade tränare. 

 

Madelene Pedersen fick pris som årets nykomling.

Johan Kangaslouma fick pris som årets flickledare.

Daniel Christenson fick pris som årets pojkledare.

 

Till årets BIK:are utsågs Mikael Birgersson.

Mikael är en verklig eldsjäl i BIK och har haft olika roller i förening i över ett decennium. Han är fixaren som aldrig tvekar på att hjälpa till, bollplanket i många frågor och "doern" som får saker och ting att hända! Han brinner för Brämhults IK och alla medlemmar! Vi är oerhört glada och tacksamma för att ha Micke i föreningen!

 

Under kvällen avtackades Niklas Andersson som slutar som ledare i P12.

 

Kvällen bjöd även på en klurig frågetävling och diverse utlottningar. 

Nyheter från våra lag
P11, 30/05 10:58 
Dam, 28/04 11:28 
 
Facebook