SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kaffe kaka tredje raka!
2022-04-28 11:28

Tredje raka vinsten och tredje raka nollan för damlaget i div3. Vi står nu på 9 poäng av 9 möjliga och starten har gått precis dit som vi vill.

Gårdagen gästades av IK Frisco (u). Ett tungt och tufft lag att möta. 

Första halvlek:

En liten trevande start från våran sida, vi är lite smått nervösa, vi spelar inte med marginaler och är lite slarviga i allt. Sen får vi ett fint anfall med fina kombinationer och känner att vi har kommit in i matchen på ett helt annat sätt än första 10.

Vi trycker på för att göra första målet och steinarsdottir får iväg ett kanonskott men tyvärr rakt på målvakten. Ett anfall senare exploderar det, Steinarsdottir visar återigen vilken precision och kraft hon har i sin vänsterfot och skickar in bollen rakt upp i krysset efter en fin framspelning av Ebba! Innan halvleken är slut  trycker vi även på för 2-0 vilket ger resultat. Efter ett fantastiskt mål med fina kombinationer så kommer bollen till steinarsdottir som lägger in bollen till Ida Diez Lagula som placerar enkelt in bollen i mål! 

 

2-0 efter en välspelad första halvlek. I pausen pratar vi om att fortsätta spela enkelt och göra det jobbigt för Frisco. 

 

Andra halvlek:

Andra halvlek kommer vi ut på samma sätt som första 10 i första halvleken. Dock så kommer vi inte alls upp i den nivån som vi vill komma upp till. Men trots detta så producerar vi framåt, vilket är en enorm styrka i sig. Steinarsdottir är återigen på poängjakt och levererar assist nummer 2 OCH 3 för kvällen.

Först spelar hon fram till Moa som placerade fint in bollen till 3-0, Moa som även kommer in med 15 minuter kvar av matchen och gör det jättebra.

Sen kommer steinarsdottir från vänstersidan och trycker sig in i straffområdet för att prickskjuta Ebba som står på mållinjen och bröstar in bollen till 4-0. 

Nu börjar även Frisco lägga lite längre bollar och får till ett farligt läge i matchminut 93, men Johanna i mål, ja då kan man andas ut!

 

Vi tar med oss Stina steinarsdottir fantastiska start på denna säsongen.

3 mål och 4 assist på 3 matcher, !STEKHET!

Nu väntar det ett uppehåll på två veckor innan derbyt mot Kronäng! 

Ciao

 

 
Facebook