Brämhults Idrottsklubb
Fotboll
Seger i årets fjärde träningsmatch
2022-02-27 21:51

Herrlaget spelade på lördagen en ny träningsmatch på Kransmossen. För motståndet stod div 5-laget Fritsla IF.  Efter ett fint anfall i mitten av första halvlek så satte Wardak snyggt 1-0 i bortre burgaveln efter fint samarbete med Sampa. Ett mål som räckte till seger i denna match. Vi gör ytterligare en riktigt bra insats mot ett lag som i år spelar i en division högre än oss. Fritsla skapar knappt några farliga chanser förrän de får en gratischans i slutminuterna men då gör Noah en riktigt fin räddning efter att nästan stått sysslolös i andra halvlek. Vi har även själva bud på något ytterligare mål i matchen men är lite ineffektiva och tar kanske en del avslut från lite långt håll. Men  trots allt gör killarna en stark insats igen och vi tar med oss mycket positivt även från denna match.