Brämhults Idrottsklubb
Fotboll
Årets första träningsmatch för Herrlaget!
2022-02-08 22:01

Ikväll var det dags för årets första träningsmatch för herrlaget som spelades mot division 5- laget Länghems IF i Rydahallen. Som alltid är man lite osäker på lagets status så här i inledningen av säsongen men killarna visade omedelbart i matchen att de var väl förberedda. Vi tog tag i taktpinnen från första minut i matchen och släppte den aldrig. Vi hade många fina kombinationer, framför allt i första halvlek, som resulterade i mål. Slutresultat 11-1 efter 6-0 i halvtid!! Det går inte att säga annat än att ni samtliga gjorde riktigt bra ifrån er, killar, efter denna seger med 11-1!

Laget för dagen: Noah, Gabbe, Gurra, Said, Sture, Edman, Melker, Hilmer, Samuel, Hellsen, Wardak, Erik, Mackan, Omid & Adrian.