SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Brämhults Idrottsklubb
Fotboll
2024-01-22 10:04

Vi har kommit överens om en förlängning med vår huvudtränare Babis Iosifidis lagom till att försäsongen drar igång den 9 januari 2024.

Babis har kritat på för de kommande två säsongerna.

- otroligt glädjande uttrycker sig Daniel Christensson, fotbollsrådet i en snabb press release som Borås Tidning förmodligen aldrig publicerar.

 

Babis tog över laget i ett tufft läge för två säsonger sedan då det varit tufft resultatmässigt under en längre tid och det trots vår klubbs storlek var ont om spelare i seniortruppen och framtidstron i de egna leden var i ärlighetens namn inget vidare.

 

Men vi satte ny kurs

Under Babis ledning kom även årets BIK-are 2023 Mikael Birgersson tillbaka som lagledare, Henric Sjödin och Stefan Hall med mängder av år i klubben slöt upp och förstärkte ledarstaben ytterligare och sedan dess har även Helder Brito och Mahmod Hashemi anslutit så numera har vi en stark ledargrupp runt vårt seniorlag.

 

Och som svar på detta kom också glädjen och resultaten tillbaka runt klubbens representationslag.

Efter en otroligt fin genomförd säsong så lyckades vi ÄNTLIGEN som Gert Fylking hade sagt vinna divison 6 under hösten och spelar därmed i division 5 nästkommande säsong.

Vi kommer vara division 5:s yngsta lag

Satsningen på våra egna spelare har resulterat i att 75-80% av spelarna är fostrade i våra egna led, helt i linje med klubbens ambitioner.

Vi har ett par spelare som anslutit ifrån andra klubbar absolut men huvud fokuset har varit, är och kommer vara att satsa på våra egna.

 

Så nu satsar vi mot nästa säsong.

Träningen kommer så fort vädret tillåter hållas på Brämhults IP vilket stärker klubbkänslan ännu mer då både herr/dam kan träna så mycket som möjligt uppe på våra egna planer.

 

Serien inleds runt månadsskiftet April/Maj men för Pär Wahlin och andra inbitna BIK-are släcks törsten efter live fotboll redan 3 Mars då vi möter Marbäcks IF i DM

Vi har hamnat i en spännande DM grupp med:

Marbäcks IF

Kabel 80

IFK Örby

 

Glädjande för Borås fotbollen att Kabel 80 dragit igång sin verksamhet på seniornivå igen efter ett par år utan verksamhet.

Blir spännande matcher att följa.

 

Ta hand om er i kylan

Martin Krantz, ordförande fotbollsrådet Brämhults IK

 
Facebook