Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Seger i premiären mot Svenljunga
2020-06-22 23:00
Brämhult-Svenljunga 2-1 (0-0)
Mål: Saga Andersson, Tilda Josefsson

BT-ingar (betyg i Borås Tidning)
3 Stina Uddgren
2 Emelie Nyman
1 Tea Carlander

Kommentar:
Inför en premiär är det alltid lika blandade känslor. Samtidigt som man längtat som bara den så finns alltid ovissheten där: Var står vi egentligen? Och efter denna evighetslånga försäsong hade inte direkt den där ovissheten blivit mindre. Knappt några träningsmatcher på tre månader och sen rakt in i premiären efter ett riktigt bottennapp i genrepet. Men ni vet vad man brukar säga - dåligt genrep ger bra premiär. 

Och precis så blev det mot Svenljunga i säsongens första match i division två. Vi tog tag i taktpinnen från start, och skapade ett gäng halvchanser. Farligt på riktigt skulle det dock inte bli fören Elma gav sig ut på en solotur - men tyvärr tog avslutet i ribban den här gången. Istället skulle det dröja tills den andra halvleken innan vi fick in bollen. Elma trampade runt och hittade Saga i mitten som placerade in 1-0. Skönt - och rättvist var känslan precis när det hände. En stund därefter fick vi en hörna som Lovis, precis som vanligt, slog på bästa sätt och träffade Tilda som tryckte in 2-0. Där och då kändes det väldigt säkert, och känslan var att även trean skulle komma. Istället kunde gästerna reducera, men trots lite spänning på slutet höll vi ut och tog tre friska pinnar. 

Sammanfattningsvis gjorde vi säsongens bästa insats. Det vi gjort fel i de få träningsmatcherna vi fått spela gjorde vi helt rätt nu, och samtliga spelare gjorde en fantastisk match. Oerhört roligt att se!

Nu laddar vi om för sista matchen innan sommaruppehållet då vi möter Eriksberg borta på söndag. 

Vamos!

/Coach
 
Facebook