Välkommen till Brämhults IK

Tråkiga nyheter
2018-11-07 20:15
Vi har tyvärr fått tråkiga nyheter att vår kanslist Pelle Hämäläinen gått bort i natt, efter en kort tids sjukdom.
Våra tankar går till Pelles familj.
/Styrelsen

BIK Klubb cup 2018
2018-09-30 11:43
Tack alla för en fantastiskt trevlig dag, mycket bra kämpat av alla spelare och  kul att se hela klubben göra saker tillsammans.
Finalen spelades mellan F05 och P02 där killarna vann efter en riktigt bra och jämn match.
Vinnarna i hotell lotteriets ena vinst är inte uthämtad, det gäller rosa biljett serie w nr 64, kontakta Kansliet så löser vi det.
Föräldragruppens i F03/04 och P04 stod för arrangemanget iår och nu lämnas stafettpinnen vidare till F05 och P05 som arrangerar nästa års  cup som spelas 28 sep 2019.

Vi tackar återigen alla inblandade för ett bra genomförande!!!
Pä lördag 29 sep är det dags för BIK Klubb Cup!!!
2018-09-27 20:13

Nu är det snart dags för BIK Klubb Cup 2018!

Det kommer bli en dag full med en massa fotboll, där alla våra lag kan komma att mötas :)

Ta med släkt och vänner till vår egna cup. En sak är säker, vinnande lag kommer vara ett Brämhults lag.

Lite praktisk information inför lördagen:

- Ställ bilen hemma om möjligt! Parkeringen kommer bli full.

- Vi kommer ha lotterier och chokladhjul så ta med gott om 5 kronor.

- Kiosken är laddad till breddens med massa hembakat och vid grillen kommer man kunna köpa hamburgare.

Vi ser fram emot en GALET KUL FOTBOLLSCUP!

Varmt välkomna!!!

Spelschema till BIK Klubb Cup 29 sep
2018-09-23 21:16
Här är spelschemat inför helgens BIK Klubb Cup.

Vi hälsar alla varmt välkomna till en härlig dag tillsammans!!!