Nyheter från Kansliet
2017-02-17 10:09

Hej allihop!

Just nu pågår fortsättningen av att fräscha upp våra lokaler i klubbstugan.
  Vi har nu fått alla våra rum målade och vi kommer under våren att fortsätta förbättra. Vår vision är att det ska bli ett mysigt häng efter skolan och att det ska kännas hemma för alla, barn som vuxna.
Har ni saker/möbler att skänka slå gärna en pling eller maila mig. Hellre att ungdomarna får användning för det i klubbstugan än att ni slänger det.

Jag vill även passa på att tacka er alla för att ni varit så positiva och förstående här nu under min första tid på kansliet.
  Fortfarande är det mycket som ska redas ut och jag har mycket att lära men jag tar en dag i taget och jag lovar att vi har en fantastisk säsong framför oss och jag är så glad att få ta del av den tillsammans med er spelare, tränare, föräldrar och kollegor!

Idag fredag, pågår det renovering av klubbstugan och jag håller mig därför borta från kontoret under dagen.
  Jag finns på mobilen som vanligt. (se dock gärna öppettiderna för kansliet på hemsidan)
Jag har nu även avslutat min praktik via skolan och kommer framöver vara på kansliet som vanligt varje dag.

Önskar er alla en fin fortsättning på lovet och en härlig helg!

// Sofia på kansliet

DM-vinst för Brämhults P17 & F15
2017-01-17 12:30
Grattis säger vi till P17 och F15 som i helgen blev klara för SM i futsal.
Gruppspelen inleds 4-5 februari så då håller vi alla tummar som finns.

GOTT NYTT ÅR
2016-12-31 13:15
Gott Nytt År önskar vi på Brämhults IK

INOMHUSTIDER SCHEMAT KLART
2016-10-11 10:55
Hej !
Nu har vi gjort klart med inomhustiderna from V.41.
I år har ALLA lag fått varsin tid en gång i veckan. Alla har inte fått sin önskemål men dom flesta! Lägger schemat på filarkiv och tveka inte ring om det är något oklart.
Nya taggar till Bodahallen finns på kansliet.
Kansliet
Seriesegrare i Div 4 Brämhults IK
2016-09-27 10:26
Vi gratulerar våra duktiga tjejer som vann sin serie och spelar nästa år i Div 3
Fotbollsläger 2016
2016-06-20 09:00
Då var vårt populära Sommar/Fotbollsläger över för denna gången och över 80 barn/ungdomare samt 15 ledare har tillsammans bidragit till att det blev lyckat i år igen!
Stort tack till alla !
Per / Kansliet Brämhults IK