SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Brämhults IK
GLÄDJE - GEMENSKAP - ENGAGEMANG
Ta tillfället i akt - intressanta digitala föreläsningar i samarbete med RF-SISU
2021-04-08 09:00
Vår ungdomsledare Nadim Ghazale föreläser på onsdagen!

Ledarskapsveckan Halv8 hos oss genomförs den 19e till 22a april. Måndag till torsdag, en föreläsning per kväll med start klockan 19.30. I år har vi ett fantastiskt startfält för olika målgrupper men samtliga med inriktning på temat ledarskap!

 • Måndagen 19/4 startar vi upp med Anna Iwarsson. Anna är idag styrelseledamot i RF/SISU Idrottsutbildarna, ordförande Gymnastikförbundet samt vice ordförande i Brommapojkarna. Hon har varit generalsekreterare för Friskis och Svettis i 12 år och har skrivit ett antal böcker om ledarskap och organisationsutveckling.
  Målgrupp: Organisationsledare
  Till anmälan. 
 • Tisdagen den 20/4 föreläser skidprofilen från Falköping, Johanna Hagström. Johanna åkte in på en fjärdeplats i sin VM debut som 22 åring. I sin föreläsning berättar Johanna om det viktiga ledarskapet utövare emellan. På vilka sätt man eftersträvar att hjälpa varandra till goda resultat i längdskidlandslaget, hur man kan coacha och leda varandra i en grupp. 
  Målgrupp: Utövare och ledare.
  Till anmälan.
 • Onsdagen den 21/4 gör Nadim Ghazale entré. Nadim är polis, föreläsare, deltar i programmet Veckans brott och brinner för brottsförebyggande arbete. I föreläsningen kommer Nadim att prata om ledarskapet och idrotten utifrån sin brottsförebyggande funktion.
  Målgrupp: Organisationsledare, ledare och föräldrar.
  Till anmälan. 
 • Torsdagen den 22/4 gör John Alvbåge sitt digitala framträdande. John tillhörde herrarnas VM-trupp i fotboll 2006 och har haft en lång elitfotbollskarriär. Numera är han även ungdomsledare för två lag och har ett stort engagemang i antimobbing-frågor.
  Målgrupp: Organisationsledare, ledare och föräldrar. 
  Till anmälan. 
Beställning av klubbkläder
2021-04-01 08:19

I år kommer det inte bli några utprovningskvällar i klubbstugan pga av pandemin men nu går det att beställa hela klubbkollektionen på Intersports hemsida https://team.intersport.se/bramhults-ik/

 

I år har Nike lanserat en ny kollektion och vissa kläder finns även i dam modell.

Bättre tryckprocess ska korta ned leveranstiden till ca 10 dagar och för ett ordervärde på över 399 kr får man kläderna till närmaste postombud gratis. Alla kläder finns att prova ut på Intersport i Knalleland.

Glöm inte att logga in för att ta del av föreningens specialpriser. Anslut Brämults IK till ditt medlemsskap i Intersport så får även klubben bonus på alla köp som görs.

Läs mer på bifogat informationsblad:

 

Brämhults IK Klubbkläder beställningsinfo 2021.pdf

Ordförande har ordet…
2021-03-05 15:26

Nu är vi i gång med en ny fotbollssäsong, likt andra verksamheter påverkas vi av Covid-19 men hjälps vi åt att hålla oss till de riktlinjer som finns hoppas vi att kunna hålla i gång våra träningar som är så viktigt för både kropp och själ.

 

Vi har precis haft årsmöte och valt en styrelse; några nya taggade personer har anslutit till oss som varit med under en tid i styrelsen nu. Tillsammans vill vi vara med och göra skillnad i vår förening. Vi är en ideell förening och det behövs alltid engagerade personer - speciellt när vi har så mycket på gång i föreningen. ALLA KAN BIDRA MED NÅGOT, MEN INGEN KAN GÖRA ALLT!

 

Brämhults Idrottsplats 2025 (BIP 2025) som är vårt samlade namn för att utveckla idrottsplatsen ännu mer, med följande delar:

 • Anlägga en 11 manna konstgräsplan med belysning på befintlig A-plan samt anlägga konstgräs träningsytor på gamla handbollsplanen och område bakom läktare till A-plan. Målet är att det påbörjas med träningsytorna under 2021 och under 2022 att 11 manna konstgräsplanen ska vara klar.
 • Bygga en ny omklädningsbyggnad samt förrådsutrymmen. Målet är att påbörja byggnationen i slutet vid årsskiftet 2021/2022.
 • Verksamhetsanpassa klubbhus genom en utbyggnad för att få en större samlingslokal. Erbjuda fritidsverksamhet på eftermiddagarna på idrottsplatsen. Mål att detta ska vara klart 2023/2024.

 

Våra värdeord är GLÄDJE – GEMENSKAP - ENGAGEMANG

Förra året påbörjades arbetet med våra värdeord.  Detta arbete kommer fortsätta kontinuerligt, alla som är engagerade i vår förening ska känna till dessa och det ska vara en naturlig del i föreningen, både på och utanför planen. Här bär alla ett gemensamt ansvar att vi ska ha en härlig stämning i Brämhults IK.

 

GLÄDJE: Alla ska få vara med och vi har roligt tillsammans. Det är glädjen som får oss att kämpa och fortsätta utvecklas både som enskild spelare, lag och förening.

 

GEMENSKAP: Vi är en förening där all får vara med på lika villkor, blir respekterade och alla röster blir hörd. Vi vill varandras framgång och vi vinner och förlorar tillsammans. Vi ser oss som en förening och inte som enskilda lag.

 

ENGAGEMANG: Vi jobbar tillsammans; spelare, ledare och föräldrar. Spelare stöttar och uppmuntrar sina kompisar på och utanför plan. Ledare genom att stödja spelare i deras fotbollsutveckling. Föräldrar genom sin närvaro och delaktighet. Tillsammans påverkar och driver vi föreningen framåt, alla kan göra något!

Själv har jag varit engagerad i föreningen sedan 2006 då vår grabb började spela fotboll och sedan även vår dotter. Jag har varit med i styrelsen under många år och är nyvald ordförande efter Richard Jensen. Jag ser med stor ödmjukhet framemot att fortsätta att vara med att driva klubben framåt.

Väl mött på Idrottsplatsen. Och snälla, tveka inte på att höra av dig till mig om du vill vara med och engagera dig i föreningen!

 

Pär Wrångemyr, ordförande Brämhults IK (070-2730032)

 

 

Brämhult IK:s årsmöte
2021-02-26 11:53
Torsdagen den 25:e februari hölls föreningens årsmöte digitalt.
Till ny ordförande valdes Pär Wrångemyr som suttit med i styrelsen under många år. Vi hälsar Magnus Göthager (vice ordförande), Ebba Ebberstein (kassör), Henrik Wilbert, Helene Hansson, Andreas Tyrén välkomna som nya i styrelsen.

Richard Jensen och Elin Kasselstrand avgick och de uppvaktades med blommor för bra samarbete och ett väl utfört arbete under sina år i styrelsen. 
Conny Härneborn, mångårig styrelsemedlem och omvald på två år, uppvaktades med blommor i efterskott på sin 80-årsdag.

I föreningens styrelse för 2021 ingår: Pär Wrångemyr, Conny Härneborn, Johan Henriksson, Lotta Dahl, Anders Post, Martin Krantz, Henrik Wilbert, Helene Hansson, Ebba Ebberstein, Magnus Göthager och Andreas Tyrén.


Inbjudan till digitalt årsmöte
2021-01-20 11:06
Torsdagen den 25:e februari kl 19,00 hålls föreningens digitala årsmöte. Önskar ni deltaga så maila in er anmälan till bramhult@telia.com.
Ev. motioner ska vara styrelsen tillhanda fyra veckor innan mötet.
Nyheter från våra lag
Dam, 18/02 13:00 
Dam, 06/02 15:35 
F06/07, 27/01 20:37 
Dam, 09/08 18:17 
Dam, 28/06 21:43 
 
Facebook