Välkommen till Brämhults IK

Träningsläger på Cypern
2019-04-18 13:49

Damlaget är på träningsläger på Cypern och finjusterar inför premiären på måndag i serien. Tjejerna har jobbat hårt för att få ihop pengar till resan, hoppas det inspirerar andra BIK lag att göra detsamma.

Researrangör är https://www.vicit.se/

F15 DM mästare
2019-01-14 09:04
Stort grattis till våra fantastiska tjejer som numera kan titulera sig som DM-mästare i futsal i F15-klassen.
I helgen spelade de slutspel i Grästorp och efter två segrar i gruppen väntade Byttorp i finalen. Denna vann Brämhult med 1-0 och guldet var klart. Nu avancerar tjejerna till SM och äventyret fortsätter i februari.
Även våra F17 spelade i DM-slutspel Grästorp och slutade på en mycket fin andra plats. Finalen förlorades snöpligt efter straffsparkar mot Falköping KIK och våra tjejer kunde kvittera ut silvermedaljer. Glädjande nog går både ettan och tvåan vidare till SM så även deras äventyr fortsätter.
Vi önskar båda lagen stort lycka till i SM!
Brämhults IK - träningskläder 2019
2018-12-05 10:02

Brämhults IK - träningskläder 2019

Intersport blir vår nya leverantör av träningskläder , där vi valde att fortsätta med Nike som märke.

- Provning i butik eller på Brämhults IP (Datum ej klart).

- Beställningen gör man själv via Intersports hemsida.

(Länk till Intersport/Brämhults/Klubbkläder mailas till samtliga spelare/ledare när utbudet är upplagt och klart)

Vi jobbar med att få allt på plats så beställningar kan göras under december.

Vid frågor kontakta Eva på kansliet.

//Styrelsen

Vi behöver dig!
2018-12-04 22:03
Nu drar arbetet igång för valberedningen att hitta kandidater till styrelsen 2019. Vi behöver bli fler aktiva som jobbar med att utveckla klubben, vill du vara med? Anmäl ditt intresse via mail till kansliet på bramhult@telia.com
Vi behöver just din insats!!!

P05, 17/04 21:13
F06, 06/04 22:11