Välkommen till Brämhults IK
GLÄDJE - GEMENSKAP - ENGAGEMANG
BIK-Dagen 26/9 inställd
2020-08-25 16:46
Styrelsen har tagit beslut att skjuta på vår traditionella BIK-dag till nästa år pga av pandemin. Förslag finns att arrangera den som en "kick-off" av vårsäsongen istället men inga beslut kring detta är tagna ännu.

UPPDATERADE RIKTLINJER KRING MATCHARRANGEMANG
2020-08-13 16:20

Svenska fotbollsförbundet har justerat sina rekommendationer att spela alla matcher utan publik till att tillåta maximalt 50 personer så länge som övriga föreskrifter och rekommendationer kring smittspridning kan upprätthållas.

Styrelsen i Brämhults IK har därför tagit beslut att godkänna:

9 och 11 manna match: 1 förälder eller annan anhörig/spelare

7 manna match:  2 st förälder eller annan anhörig/spelare

Detta gäller även för motståndarlag.

Dam & Herrlagsmatcher max 50 st åskådare, först till kvarn gäller.

Inför och under varje match ska en utsedd publikvärd finnas på plats. Publikvärden ska bära väst.

Publikvärdens uppgifter är att se till att nedanstående följs:

*åskådarantalet aldrig överstiger 50 st.

*åskådare håller distans på 1,5 m till varandra.

*att toaletter är upplåsta för god handhygien.

Det är allas ansvar att ovanstående efterföljs. Alla är nog överens om att vi vill kunna gå och se våra barn och ungdomar spela fotbollsmatcher igen och då är det viktigt att alla hjälps åt att ovanstående upprätthålls så att beslutet behöver omvärderas.

/Styrelsen

Tyvärr kan vi inte till emot fler anmälningar.
2020-05-22 15:05
Begränsat antal platser är 40 st pga rådande omständigheter kring Covid-19

Tyvärr har vi nått maxantal med anledning av restriktioner som läget är just nu.
Brämhults IK & Covid -19 - 17/4-2020
2020-04-17 11:57

Allmänt:

Vi följer beslut, anvisningar och rekommendationer från svenska myndigheter och är beredda att agera utifrån deras riktlinjer. Det sker nya uppdateringar hela tiden och osäkerheten är stor, där nedan beslut, råd och riktlinjer kan komma att ändras snabbt. Vårt första fokus är att bidra till minskad smittspridning och sedan utifrån de råd som finns fortsätta erbjuda barn och ungdomar den trygga mötesplats som idrotten är.

Träningar:

*Fysiskt aktivitet är bra för folkhälsan, idrott och träning ska därför fortsätta.

*Är man sjuk, även med milda symptom får man inte delta i träningen.

*Är en familjemedlem till en aktiv konstaterad Covid-19 smittad får man inte delta i träningen. När familjemedlemmen är friskförklarad kan man delta igen.

*Vi byter om och duschar hemma.

*Vi delar inte vattenflaskor.

*Föräldrar stannar inte kvar på idrottsplatsen under träningen för att vi ska minska antalet personer på och runt planerna.

*Utnyttja ytorna och sprid ut er så gott det går.

Matcher:

*Är man sjuk, även med milda symptom får man inte delta på matchen.

*Är en familjemedlem till en aktiv konstaterad Covid-19 smittad får man inte delta i match. När familjemedlemmen är friskförklarad kan man delta igen.

*Vi byter om och duschar hemma.

*Vi delar inte vattenflaskor.

*Matcher spelas utan publik.

*Inga seniormatcher får spelas.

Det är allas ansvar att ovan föreskrifter respekteras!

Brämhult 17/4-2020

Träningmatcher fortsatt okej att spela
2020-04-03 12:02
Nu har VFF har äntligen rett ut de senaste dagarnas förvirring vad som ska gälla för träningsmatcher osv, se bif. länk:

Kort summerat är att lokala träningsmatcher är okej förutsatt att man förhåller sig till de riktlinjer som finns för åskådare, att man håller avstånd och förhåller sig till max 50 st i publiken. Det är allas ansvar att detta efterlevs.
Seriespelet för 7 mot 7 är också planerat att genomföras enligt tidigare startdatum medan 11 mot 11 och 9 mot 9 förväntas starta tidigast 21/6. Förutsättningar kan komma att ändras men just nu är det okej att spela träningsmatcher.
Brämhult 3/4-2020

U16, 13/09 22:33