Välkommen till Brämhults IK
GLÄDJE - GEMENSKAP - ENGAGEMANG
Bingolotto utlämning den 2/12
2020-11-18 12:03
Det känns som om ni medlemmar tog vår uppmaning att sälja bingolotter, för vilket gensvar vi redan har fått. Fantastiskt!
Vi kommer ha öppet kansliet på onsdag 2/12 kl 17,30-19,00 för utlämning av lotter annars går det bra att hämta på dagtid när det passar er. Hör gärna av er innan så vi kan förbereda. När ni fått betalt för lotterna redovisar ni en total swish på er försäljning till föreningen.
Har ni frågor så hör ni bara av er: bramhult@telia.com, 070-724 17 25
Tack för Ert engagemang!
Seniorledare för 2021 är klara
2020-11-17 13:24

Vi är glada att kunna informera att Petter Ullman kommer ha ansvaret för våra damer nästkommande år. På herrsidan är det Jonas Andersen som tar över rodret.

Petter är ett välkänt ansikte i föreningen och har varit ledare i våra ungdomslag under många år. Nu tar han klivet upp och blir tränare för vårt damlag. Lukas fortsätter som assisterande tränare.

Jonas kommer ifrån Värmland, och har erfarenhet av tränaruppdrag för såväl ungdoms som seniorlag, nu senast i Danderyd SK. Under året har han även genomgått UFEA B-utbildning.

Vi önskar båda lycka till med sina nya uppdrag!

Uppdaterade restriktioner Covid-19
2020-10-29 16:30

Idag beslutade FHM om skärpta allmänna råd i V:a Götalandsregionen vilket innebär att Brämhults IK kommer att ställa in alla matcher och träningar fram till och med 17 november.

Undantaget gäller för träningar för barn och ungdomar födda 2005 och senare. Restriktioner kan komma att uppdateras.

Öppet hus- Brämhults IK Vision 2025
2020-10-20 08:14
Mingelbilder
I torsdags bjöd vi in till Öppet Hus på idrottsplatsen. Då fick medlemmarna en presentation om vision-2025 som styrelsen arbetat fram de senaste året. Man hade chans att ställa frågor och komma med sina synpunkter. Tack till alla er som kom förbi, det blev en lyckad kväll!

Ritningar och Vision 2025 hittar ni under Filarkiv i menyn till vänster.

BIK-Dagen 26/9 inställd
2020-08-25 16:46
Styrelsen har tagit beslut att skjuta på vår traditionella BIK-dag till nästa år pga av pandemin. Förslag finns att arrangera den som en "kick-off" av vårsäsongen istället men inga beslut kring detta är tagna ännu.