Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Brämhults IK
 
Intersport erbjudande 25%
2019-03-05 18:13


Exklusivt erbjudande till alla våra medlemmar! 

Den 6-10 mars önskar vi alla våra medlemmar välkomna på exklusiva föreningsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT! Som medlem får du 25% rabatt på allt i butiken* och samtidigt stöttar du din förening. Så passa på att handla sportutrustning, nya träningskläder, sneakers eller det senaste sportmodet till hela familjen. Alla köpen ger sedan pengar tillbaka till din förening.

Ta med den här inbjudan till butiken eller visa upp den i din smartphone i kassan för att erhålla rabatten. Du kan också använda följande rabattkod: 9982019090108 på intersport.se

Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se!


*Erbjudandet gäller 6-10 mars på ord.pris, dock ej på cykel, presentkort, elektronik, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.


F15 DM mästare
2019-01-14 09:04
Stort grattis till våra fantastiska tjejer som numera kan titulera sig som DM-mästare i futsal i F15-klassen.
I helgen spelade de slutspel i Grästorp och efter två segrar i gruppen väntade Byttorp i finalen. Denna vann Brämhult med 1-0 och guldet var klart. Nu avancerar tjejerna till SM och äventyret fortsätter i februari.
Även våra F17 spelade i DM-slutspel Grästorp och slutade på en mycket fin andra plats. Finalen förlorades snöpligt efter straffsparkar mot Falköping KIK och våra tjejer kunde kvittera ut silvermedaljer. Glädjande nog går både ettan och tvåan vidare till SM så även deras äventyr fortsätter.
Vi önskar båda lagen stort lycka till i SM! 
Brämhults IK - träningskläder 2019
2018-12-05 10:02

Brämhults IK - träningskläder 2019

Intersport blir vår nya leverantör av träningskläder , där vi valde att fortsätta med Nike som märke.

- Provning i butik eller på Brämhults IP (Datum ej klart).

- Beställningen gör man själv via Intersports hemsida.

(Länk till Intersport/Brämhults/Klubbkläder mailas till samtliga spelare/ledare när utbudet är upplagt och klart)


Vi jobbar med att få allt på plats så beställningar kan göras under december.


Vid frågor kontakta Eva på kansliet.

//Styrelsen

Vi behöver dig!
2018-12-04 22:03
Nu drar arbetet igång för valberedningen att hitta kandidater till styrelsen 2019. Vi behöver bli fler aktiva som jobbar med att utveckla klubben, vill du vara med? Anmäl ditt intresse via mail till kansliet på bramhult@telia.com 
Vi behöver just din insats!!!

Herr Seniorerna vidare till Slutspel i Futsal-DM
2018-11-20 08:58
 

Den gångna helgen som var gick i sporthallarnas tecken. Det började redan på Fredagskvällen då vi med två lag öppnade upp Knallen Cups gruppspel i Boråshallen. Lag 1 spelade ihop 5 poäng och gick vidare till Söndagens slutspel genom en andraplats i gruppen. Lag 2 föll dessvärre i tre raka matcher men för några i laget så blev det en fin erfarenhet att ta med sig då vi ställde två spelare födda -02 på benen. Det kan tyckas som en parentes att lira lite futsal i november men i den åldern är varje tillfälle till erfarenhet bra.

 

På lördagsmorgonen så var det dags igen, denna dag så stod DM på schemat och vi åkte med 11 spelare upp till Trollhättan för att ta oss an fyra stycken matcher mot motstånd som vi inte riktigt visste var vi hade. Några stela ben efter gårdagskvällens Knallen Cup men med gott mod gick vi ut och gjorde processen kort med Sjuntorp. IFK Trollhättan väntade i matchen därpå och det blev en tuff batalj som till slut skrevs till 1-1. Långared väntade i tredje fighten och det var ett gött kompisgäng vilket inte gjorde några större hot mot vårt fantastiska försvarsspel. I den sista matchen för dagen så väntade IFK Skövde, på papperet det tuffaste laget såklart men då dem valde att ställa upp med sitt 17 årslag så vållade det inte några bekymmer i slutändan även om vi på slutet slarvade lite grann. 10 poäng blev det till slut av 12 möjliga och en förstaplats i gruppen efter Sjuntorp som tog sig samman efter förlusten mot oss i början.

Slutspel väntar nu i Grästorp den 15:e December vilket blir en bra avslutning på ett annars ganska dystert år för vårt Representationslag.

 

På Söndagen så vände vi skutan tillbaka till Boråshallen och slutspel i Knallen Cup. Dem pigga benen var nu som helt bortblåsta och vi öppnade söndagen med att släppa in lika många mål på tolv minuter vad vi tidigare hade gjort på sammanlagt 116 minuter under helgen. Slutsegrarna i cupen Limmared var det som skickade oss ur turneringen.  Vi avslutade helgen med att slå Futsalspecialisterna i FC Liljan med ett sent mål.


För att summera helgen så gjorde vi det väldigt bra och framför allt så vill jag lyfta upp gruppdynamiken som finns i detta laget. Då undertecknads Futsalkunskaper är begränsade så var min målsättning att få till en laguppställning där vi jobbade för varandra med snabba byten och där vi hela tiden försökte hjälpa varandra och där tycker jag till stora delar lyckades. Framför allt under en heldag i Trollhättan där vi presenterade Brämhult ute i fältet som en trevlig representant från Boråsdistriktet.

 

Väl Mött

 

Oscar Ingström, Tränare

Nyheter från våra lag
 
Facebook