Träningsläger F06 med övernattning i klubbstugan
2018-04-21 07:00
Träning på fredagskvällen med start 17.00 i ett strålande sommarväder. Våra 12 tjejer fick ett svettigt pass i 25 gradig värme som snabbt dalade under kvällen.
Träningen övergick sedan i Superstars-tävlingar där nya lag lottades för varje ny gren. Bollcurling, hinderbanestraffskytte, straffbowling,Tic-tac-toe-stafett mfl.

Efter många härliga skratt och mycket goda kämarinsatser stod slutligen 1 segrare på toppen. Vi konstaterade lagidrottens storhet, då det var en av våra skadade tjejer som hade tagit hem totalsegern genom att ha hejat fram de lag som hon lottats in i med FULL POTT!!!

21.30 Pizza och samkväm, tjejsnack och enstaka lekar.
22.03 Pelle, vår nya kanslist tittar förbi och får stående ovationer från tjejerna efter vi förklarat vad Pelle gör i klubben.
23.59 Sista fnisset!
00.02 Första snarkningen

Dag 2, lördag
06.00 Solen skiner in genom klubbstugans fönster, fuktig värme.Omöjligt att sova vidare... Jädrar! har vi bjudit in motståndarna till dagens match....muntligen ja, men är det hundra procentigt att de dyker upp? Bäst att skicka en formell SMS-inbjudan.

I skrivande stund, dags att göra frukost till 08.00, de flesta börjar vakna till. Dagens 2 träningsmatcher spelas mot Sjömarken och Timmele med start vid 10. Vi tror på goda kämpairnsatser delvis genom en stärkt lagsammanhållning!

Tack Jimmen för verktygen du gav oss på tränarträffen, nu har vi även lärt barnen vad positiv feedback mellan spelarna gör för stämningen och inställningen under ett träningspass.

Idag blir en bra dag, sånt känner man på sig!
/F06