Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Uddamålsförlust mot Hisingsbacka
2020-02-29 18:43
Hisingsbacka-Brämhult 4-3 (2-1)
Mål: Annie Arvidsson (straff), Ida Diez Lagula, Elma Huremovic

Kommentar:
Dags för ännu en match mot ett division två-lag när vi gästade Hisingsbacka på Backavallen. Vi började lite halvsvajigt och kom inte alls upp i den nivån vi vet att vi har. Hisingsbacka tog ledningen två gånger om via två fina mål, och det blev en väckarklocka för oss. Annie reducerade på straff efter en hands innan halvtid, och i pausen pratade vi mycket om vikten av tålamod och att få en annan rörelse i vårt anfallsspel. Det gav utdelning direkt när Ida kvitterade efter dryga minuten. Resterande del av matchen spelade vi bra, och hade ett helt annat flyt än i första halvlek. Tyvärr för vår del gjorde vi bara ett mål (Elma på frispark från halva plan) samtidigt som hemmalaget gjode två, vilket gjorde att vi fick vända hem till Borås med en uddamålsförlust.

Sammanfattningsvis gör vi en helt okej insats. Det märks att det är mycket nytt och att alla delar i spelet inte sitter även om det ser bra ut periodvis. Vi släpper lite för enkla mål, men det är bättre att göra det nu än i serien. Nu väntar u-lagsmatch på söndag mot Fristad/Borgstena/Sparsör.
Tyvärr har Skövde KIK dragit sig ur DM så matchen nästa helg är inställd. Vi jagar träningsmatch istället, men har inte hittat något än. 

/Coach
 
Facebook