3 Elma Huremovic
2 Lovis Gunnarsson
1 Emelie Nyman

Kommentar:
Ja, vad ska man säga efter en sån här förlust? Surt. Tråkigt. Det är väl egentligen de orden som passar bäst. I första halvlek gjorde vi delvis det vi pratat om på förhand. Vi gick upp och störde våra motståndare högt, och lät dem inte få rulla bollen som vi på förhand visste att de ville. Tyvärr hade vi två situationer där vi blev bolltittande, vilket Eriksberg utnyttjar med två nästan identiska mål. Vid båda tillfällena var en Eriksbergspelare helt fri och satte bollen i öppet mål, vilket självklart inte är godkänt ur vår synvinkel.

I halvtid pratade vi sedan om att hålla uppe koncentrationen och vara än mer agressiva, något vi följde till punkt och pricka. Andra halvlek tillhörde Brämhult helt och hållet, och vi radade stundtals målchanser. Elma sköt i ribban i friläge, men tog revansch minuten senare när hon reducerade på en frispark från lång distans. Vi fortsätte sedan att trycka på framåt, och skapade lägen både för att kvittera och ta ledningen men bolluslingen ville inte in. Istället kunde Eriksberg kontra med en minut kvar, när vi lyft upp folk, och sätta 3-1.

Självklart är vi inte nöjda med resulatet idag. Målen vi släpper in är billiga, samtidigt som vi utan tvekan skapade målchanser för både två och tre mål till. Samtidigt ska Eriskberg ha en eloge för att de var effektiva och tog tillvara på de chanserna de fick. Prestationsmässigt gör vi en godkänd insats, där andra halvlek var riktigt bra. Veckans två seriematcher är stora steg framåt gentemot träningsmatcherna, och det är bara att bryta ihop och komma igen.
Nu väntar några veckors semester innan nästa seriematch som är den 9/8 15.00 hemma på Brämhult mot Älvsborg.