SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Brämhults Idrottsklubb
Fotboll
Fristad GoIF
vs
BIK FP13 Lag Svart,Vit, Gul, Grön, Röd och Blå
Fristad GoIFvsBIK FP13 Lag Svart,Vit, Gul, Grön, Röd och Blå

  INFORMATION

Matchstart:lör 31 augusti, 09:00
Plats:Fristads Goif, Heden, 513 32 Fristad
Samling:08:00, Fristad GoIF
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Hej alla glada fotbollsbarn!

Den 31:a augusti är det dags för årets cup i Fristad. Det är en hel del förändringar sedan förra året, se bifogad PDF, inbjudan.

Samlingstid varierar för lagen men första lagen samlas 08:00. Sista lagens prisutdelning är 12:30. Se lagcup.pdf för lagindelning och info.

För spelschema för samtliga lag se PDF, Spelordning.

Vi är sex lag med fem barn i varje och vi har inte möjlighet att låna mer än cirka 15 matchställ av Brämhults IK i år då även andra lag från Brämhult i vår storlek har match. Vi vill att alla meddelar respektive lagledare om man har brämhults t-shirt själv eller behöver låna, samt svarta shorts och strumpor. Benskydd är också krav men finns inte till utlåning från Brämhults IK så det är något ni behöver ordna själva.

För att få tillgång till bifogade PDFer behöver ni ha sportadmin-appen installerad. Finns för båda IOS och Android. För frågor kontakta respektive lagledare.

Det kommer bli superkul, precis som förra året!

<< Tillbaka

 
 
Facebook